BUTIK

Smart Hem Butiken i Malmö hos Somfy

Smart Hem Butiken i Malmö

Smart Hem Butiken i Malmö är den perfekta starten för dig som är intresserad av det smarta hemmet. Besök oss gärna, vi finns mitt i det växande området, Hyllie på Arenagatan 16 i södra Malmö.

Hos oss kan du köpa många olika produkter och lösningar för det smarta hemmet. Vi har allt från kompletta startpaket samt tillbehör för det smarta hemmet. Här finns även ett populärt urval av abonnemangsfria larm som blir allt mer omtyckta av många hushåll. Den stora fördelen med att handla hos oss är den personliga servicen.

Ni kan sitta ner i lugn och ro för att diskutera fram en skräddarsydd lösning som passar just er. Här är inga frågor för dumma och vi hjälper mer än gärna till med att skapa ett perfekt smart hem för er!

Den stora fördelen hos oss på Smart Hem Butiken är att du kan uppleva produkterna och se hur de fungerar i verkligheten innan du köper – det är inte många butiker som erbjuder denna möjlighet! Här finns möjlighet att inte bara klämma och känna på produkterna utan även prova på hur dessa kontrolleras via en surfplatta eller smartphone.

Köp ditt smarta hem hos oss!

Att handla ett smart hem ska vara tryggt och säkert. Hos oss kan du betala med kontokort, kreditkort samt faktura (Bank-ID krävs för det sistnämnda). Du får produkterna med dig direkt och kan komma igång så snart du kommit hem eftersom du installerar på egen hand, inga montörer, elektriker eller andra förkunskaper krävs*.

Vi tillhandahåller 7 dagars öppet köp mot obruten förpackning.

Våra öppettider i Smart Hem Butiken är:

  • Måndag – torsdag Endast bokningar
  • Fredag 11:30-17:00

* En del produkter t ex inbyggnadsmottagare kräver installation av behörig elektriker. Även en del lösningar för t ex garageportar och grindar bör installeras med hjälp av en van montör.