GARAGEPORTSMOTOR

Garageportsmotor förenklar vardagen

Garageportsmotor för en smartare och bekvämare vardag

Vi minns väl alla den tid då en garageport var något man öppnade för hand i ur och skur, eller hur? Kör fram bilen framför porten, ut ur bilen och ta sedan i för kung och fosterland för att öppna porten. Sedan snabbt in i bilen igen för att köra in denna i garaget. Avsaknaden av en garageportsmotor var troligtvis stor.

Därefter skedde en utveckling kring motorer för garageportar. Så småningom erbjöds marknaden en lite smartare variant med en fjärrkontroll stor som en mindre tegelsten för att öppna porten inifrån bilen. Denna batterislukande fjärrkontroll förvarades ofta i handskfacket p g a dess storlek. Men visst var det lite lyxigt att ändå slippa gå ut ur bilen? Kostnaden i början för denna lyx var dock hög och inte förunnat alla med ett garage.

Numera är t o m garaget en del av det smarta hemmet. Dagens lösningar är mer utvecklade och nu kan det smarta hemmet känna av att du närmar dig garaget. Då kan öppning av garageporten påbörjas åt dig. Du slipper leta efter en fjärrkontroll och kan koncentrera dig på att bara köra in bilen och hålla kväll eller umgås med familjen – precis som det ska vara!

Fördelar med motoriserade garageportar

  • Det är bekvämt, du slipper gå ut ur bilen i dåligt väder eller när snöstormen viner kring öronen.
  • Styr och kontrollera garageporten enkelt med din smartphone.
  • Säkert, du kan se om din garageport är öppen eller stängd.
  • Barnen kan enkelt öppna för att ställa in cyklar om du, precis som många andra inte får plats med bilen i garaget.
  • Öppna garageporten bekvämt inifrån huset innan du ska iväg med bilen.
  • Släpp in familj, grannar eller ta emot leveranser även när du inte är hemma.

Tillbehör till motoriserade garageportar

Givetvis så kan den moderna garageporten öppnas med en traditionell fjärrkontroll som sitter i nyckelknippan. Eller varför inte via en snygg och väderskyddad knappsats som är monterad på utsidan av garaget.

Besök oss på Smart Hem Butiken i Malmö för att se vilka lösningar vi har som kan passa dig och ditt hem. Vi erbjuder pålitliga och driftsäkra garageportsmotorer från franska företaget Somfy. Du finns oss på Arenagatan 16 i Hyllie (Somfy) där vi förutom en butik även har ett showroom där du kan se och uppleva massor av olika lösningar för det smarta hemmet! Tro det eller ej, här finns faktiskt en monterade och fungerande garageportsmotor också!