GRINDMOTOR

Grindmotor för bekvämare vardag

Automatisk grindöppnare för en smartare och bekvämare vardag

En grindmotor är säkert något du funderat på som har ett större hus eller tomt med en grind. Du har säkert tänkt både det ena och det andra när du behövt gå ur bilen i dåligt väder för att öppna grinden. Men, hav förtröstan då det finns smarta lösningar för detta idag. Varför inte montera en motor på grinden och slippa allt det du irriterat dig på tidigare? Det finns idag ett flertal olika grindmotorer på marknaden som kan eftermonteras på redan befintliga grindar. Du har säkert en motoriserad garageport så varför inte fixa till din grind också?

Gör slag i saken och ta steget in i 2000-talet och upplev en bekvämare vardag när du kör ut och in genom grinden. När du ändå är igång så kan du även integrera din automatiska grind i det smarta hemmet. Då får du en mängd nya och spännande möjligheter. Upplev att grinden öppnas när du närmar dig bostaden och hur denna stängs efter dig när du passerat utan att du behöver anstränga dig. Givetvis kan du öppna grinden med en fjärrkontroll också om du hellre vill detta.

Väntar du besök eller får spontana gäster kan du enkelt komplettera din grind med en porttelefon så ser du vem som vill komma in. Titta i den skarpa färgdisplayen och släpp enkelt in personerna med en knapptryckning och förbered därefter ett trevligt välkomnande.

Kontakta oss för mer information om vilka lösningar som kan passa just dig!

Fördelar med automatisk grindmotor

  • Det är otroligt bekvämt, du behöver inte gå ur bilen om det är dåligt väder eller om snön viner kring öronen.
  • Öppna och stäng grinden enkelt med din smartphone.
  • Säkert, du kan kontrollera om grinden är öppen eller stängd.
  • Ökad säkerhet för barn och omkringboende med fotoceller och varningsljus.
  • Öppna grinden inifrån huset för att ta emot leveranser eller besökare.

Tillbehör till automatiska grindöppnare

Dagens moderna och funktionella grindmotorer kan kompletteras med ett brett sortiment av tillbehör. Extra fjärrkontroller, varningsljus, porttelefoner och fotoceller ger fler funktioner samt ökad säkerhet och dessutom läggs dessa enkelt till din grindmotor.

Besök oss på Smart Hem Butiken i Malmö för att se vilka lösningar av grindmotorer vi har som kan passa dig och ditt hem. Vi säljer pålitliga grindmotorer från franska företaget Somfy som också erbjuder en mängd tillbehör till dessa. Du finns oss på Arenagatan 16 i Hyllie (Somfy) där vi förutom en butik även har ett showroom! Här kan du se hur en grindmotor fungerar samt massor av olika lösningar för det smarta hemmet!