LARMSYSTEM

Hemlarm hos Smart Hem Butiken

Abonnemangsfria hemlarm för privatpersoner

“Mitt hem är min borg” sägs det ofta och  det stämmer säkert men har du ett larmsystem som skyddar din borg när du inte är hemma? Det vanligaste sättet idag är troligtvis att ha någon form av hemlarm. En del väljer uppkopplade varianter med månadskostnader men allt fler väljer att sköta sin larm på egen hand och spara pengar samtidigt! Tyvärr behöver vi lite extra trygghet kring våra hem. Genom att installera ett larm kan detta ha en avskräckande effekt på en eventuell förövare som försöker ta sig in i ditt hem. Vid intrångsförsök får du direkt ett meddelande i din smartphone och kan då ansluta till säkerhetskameran för att se vad som händer.

Tiden när man var beroende av att en installatör skulle komma ut och skruva upp larmsystem är över. Numera kan du köpa ett abonnemangsfritt hemlarm och installera detta på egen hand. Beroende på antalet produkter i larmet så kan man faktiskt installera ett modernt hemlarm på under 30 minuter. Dessa nya hemlarm utan abonnemang är snyggt designade, lättplacerade och passar in i det flesta bostäder, såväl villor som lägenheter. En stor fördel är att komponenterna är trådlösa och installeras snabbt och enkelt via en kostnadsfri app som finns för både iOS samt Android.

Vi säljer de populära allt-i-ett larmen Somfy One och Somfy One+ i vår butik i Malmö. Här kan du även köpa det fristående larmet Somfy Home Alarm som är en bra start mot ett säkrare hem. Det finns givetvis mängder av funktionella tillbehör till dessa larm och du kan köpa dessa hos oss också. Välj mellan extra inomhussiren, fler övervakningskameror, dörr- och fönstersensorer, rörelsesensor, fjärrkontroller till nyckelknippan eller varför inte en avskräckande utomhussiren?

Fördelar med abonnemangsfria hemlarm

  • Ingen månadskostnad.
  • Lättinstallerat, trådlösa produkter.
  • Lägg till flera enheter på egen hand.
  • Du har själv kontroll över ditt larm.
  • Bjud in grannar att övervaka om något händer.
  • Flyttar du tar du larmet med dig.
  • Äganderätt på hela larmsystemet.

Det finns även lösningar för smarta hem med larmfunktionalitet. Väljer du t ex en lösning som Somfy TaHoma kan du till denna ansluta olika sensorer som i kombination med en siren skyddar ditt hem. Vid eventuellt intrångsförsök får du en notis i din smartphone och kan agera därefter.

Hemlarm hos Smart Hem Butiken i Malmö

Köp larmsystem hos Smart Hem Butiken i Malmö

Hos oss kan du köpa abonnemangsfria larm som hjälper dig att skydda ditt hem. Vi säljer de populära allt-i-ett larmen Somfy One och Somfy One+. Båda dessa har inbyggd full HD-kamera, rörelsesensor, kraftfull siren, högtalare, mikrofon, samt mörkerseende och många fler funktioner. Självklart kan du också köpa tillbehör till ditt larmsystem här och alla produkter kan dessutom beskådas här innan köp så varför inte ta ett första steg mot ett tryggare hem?

Kom in till oss på Smart Hem Butiken i Malmö, vi finns på Arenagatan 16 i Hyllie (Somfy) så ser vi vilka möjligheter som finns för just dig!