SÄKERHETSKAMEROR

Säkerhetskameror hos Smart Hem Butiken i Malmö

Vad är säkerhet för dig? Är det att någon håller koll på saker och ting åt dig eller att du har koll på vad som händer i ditt hem via någon form av säkerhetskameror? Varför inte båda sakerna? Fler och fler människor vill ha kontroll på vad som händer i hemmet men samtidigt vara trygga i att andra också kan få reda på om något händer och då kunna larma om man inte är tillgänglig. Traditionellt sätt har ett vanligt hemlarm varit en lösning här men i takt med att abonnemangen blir mer kostsamma så finns det alternativ. Abonnemangsfria larm har blivit mycket populära och du har mer kontroll över vem som egentligen kan “se in i ditt hem”. Du köper ett larm som du äger, som du kan ta med dig vid flytt och du slipper ökade månadskostnader. Vad kan vi erbjuda i Smart Hem Butiken?

Avancerade säkerhetskameror från Somfy

Somfy One är kameran som inte bara kan se vad som händer i ditt hem, den kan även larma i 92 dB och känna av rörelse tack vare en inbyggd rörelsesensor. Tillsammans med en kostnadsfri app så kan du larma på och larma av oavsett om du är hemma, kommer hem eller inte är hemma alls. Vill du addera ytterligare rörelsesensorer eller dörr- och fönstersensorer kan du enkelt göra detta på egen hand via den lättskötta appen.

Vill du, kan du skapa en egen “väktartjänst” i appen. Ange vem du vill som ska få en notis om ditt larm går, det kan vara en kompis eller granne. De kan då vid ett pågående larm se vad som händer i realtid via kameran i 30 min. De kan då agera om det finns någon inkräktare eller om något annat hänt. Går larmet av kan du enkelt stänga av sirenen via din smartphone. Dagens säkerhetskameror har flertalet viktiga funktioner utöver de som vi nämnt här!

Avancerad säkerhetskamera hos Smart Hem Butiken i Malmö

Intresserad av Somfy One?

Här har vi samlat en del recensioner kring säkerhetskameran Somfy One:

Somfy One har även prisats för sin stilfulla och funktionella design.

  

…eller sugen på en Somfy One+?

Somfy One+ är uppbyggd på samma sätt som “lillebror” Somfy One. Den stora skillnaden är att den vita One+ har ett inbyggt backupbatteri på upp till 6 timmar och levereras tillsammans med en Key Fob (nyckelkontroll) samt en IntelliTAG (dörr-/fönstersensor). Detta är vårt smarta val för att vara säker på att ditt larm fungerar som vanligt om strömmen försvinner en stund.

Integritetskameran Somfy Indoor Camera

Denna kamera håller koll på hemmet åt dig och skickar en notis till din smartphone när den känner av rörelse. Med full-HD upplösning kan du tydligt se vem som är i blickfånget eller eller på den inspelade filmsekvensen. När du vill så kan du aktivera den inbyggda integritetsluckan som då åker ner och täcker linsen. Du bestämmer när den ska filma och du slipper känna dig iakttagen. Integritet och säkerhet.

För alla ovanstående kameror så är det möjligt att lägga till dessa till smart hem-lösningen Somfy TaHoma. Styr allt via den kostnadsfria appen eller använd röststyrning via Google Home för att stänga luckan – enkelt och helt i tiden.

Säkerhet och trygghet är viktigt och därför kan du, om du vill, boka en kostnadsfri inspirationstimme. Sitt ner i lugn och ro med oss för att prata om dina behov för hemmet, se funktioner, ställ frågor och kom fram till en lösning som passar ditt hem.

Kom in i butiken så berättar vi mer.