SHOWROOM

Nu kan du se och uppleva det smarta hemmet på egen hand i vårt smarta showroom. Se vilka möjligheter som finns med solskydd, röststyrning, säkerhet och larm, belysning samt hur du kan koppla ihop allt till en lösning som kommer förenklar din vardag.

Se fördelarna i vårt showroom

Ofta kan det vara svårt att läsa sig till alla fördelar med ett smart hem eller vilken solskyddslösning som kan passa ens hem. Därför har vi ett modernt showroom som visar upp fördelarna. I vårt showroom är det fritt fram att trycka på alla knappar och använda det smarta hemmet. Vårt smarta showroom kopplat till Somfy’s lösning för smarta hem, TaHoma och kan enkelt styras via surfplattan som finns här.

Showroom hos Somfy i Hyllie invigdes i oktober 2016 och har förenklat många bostadsägares köp när det kommer till val av solskydd och smarta hem lösningar.

Somfy är ett franskt bolag som funnits i Sverige sedan 1969. Målet med ett showroom är visa det smarta hemmet istället för att försöka förklara. Tack vare möjligheten att själv kunna testa och se möjligheterna är det enklare att få en helhetsbild kring fördelarna och samtidigt se vad som skulle passa in i den egna bostaden.

Köp ditt smarta hem hos oss!

Du köper väl inte en bil utan att provköra den först? Precis samma tanke gäller här, först testar och upplever du det smarta hemmet och sedan köper du hos oss!

Att handla ett smart hem ska vara tryggt och säkert. Hos oss kan du betala med kontokort, kreditkort samt faktura (Bank-ID krävs för det sistnämnda). Du får produkterna med dig direkt och kan komma igång så snart du kommit hem eftersom du installerar på egen hand, inga montörer, elektriker eller andra förkunskaper krävs*.

Vi tillhandahåller 7 dagars öppet köp mot obruten förpackning.

* En del produkter t ex inbyggnadsmottagare kräver installation av behörig elektriker. Även en del lösningar för t ex garageportar och grindar bör installeras med hjälp av en van montör.