SMART BELYSNING

Smart belysning hos Smart Hem Butiken i Malmö

Att inreda med ljus har blivit en trend och idag behöver du inte lägga stora summor på själva armaturen. Idag behövs det bara byta glödlampa.

Med hjälp av Philips Hue LED-lampor kan använda färger för att styla ditt rum eller hörna. Med över 1 miljoner färger att välja på och förskapade ljus program kan du få det exakt som du vill.

Du kan även skräddarsy dina inställningar i Philips Hue eller Somfy TaHoma- appen . Dimma, tänd/släck dina lampor och ändra färginställningarna från din telefon eller surfplatta eller ännu bättre låt automatiken sköta allt.

Lägg till en rörelsesensor och säkerställ att det bara är tänt när någon kommer in i rummet.

Du kan även använda smarta pluggar för att enkelt styra din belysning. Du kan även styra kaffekokaren, strykjärnet, hemmabioanläggningen eller tv: n. Med hjälp av smarta pluggar kan du sammankoppla dessa produkter till dit smarta hem. Ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att komma igång med ett smart hem

Simulera med det smarta hemmet så det ser ut att någon är hemma. Säg till att vardagsrummet tänds och släcks några gånger under dagen varför inte simulera att någon går från vardagsrummet till sovrummet.

I butiken kan du få veta mer om hur enkelt du kan komma igång

Gör så att natten blir säker med hjälp av rörelsesensorer och belysningen.

När du eller barnen går upp på natten så säkerställer rörelsesensorn att lampan i toaletten tänds, har du en lång och mörk hall, tänd hallen i ett dimrat ljus så inte alla vaknar när du ska på toan.

Du kan även koppla in rörelsesensor utvändigt för att göra förbigående att du har koll. Öppnar någon dörren på kvällen så tänds alla lampor för att göra personen medveten om att du har koll. En säkerhet för dig och andra i närheten att det alltid ser ut som det är någon hemma.

Med rösstyrning kan du säga ”party time” sen kör musiken igång tillsammans med blinkade lampor. Det kommer göra barnkalas och andra tillställningar ännu bättre!

I butiken kan du får reda på mer tips om hur ett smart hem kan förenkla för dig.