SMARTA HEM PAKET

Startpaket för smarta hem hos Smart Hem Butiken i Malmö

Startpaket för smarta hem

Färdiga paket för smarta hem med eller utan programmering

I vår smarta hem butik erbjuder vi flera olika färdiga paket för det smarta hemmet som underlättar vardagen. Du kan välja på belysningspaket, paket med inriktning på säkerhet men du kan också skräddarsy ditt paket utifrån ditt eget behov. Kombinera olika leverantörer som t ex Philips Hue för en extra trevlig och mysig upplevelse i hemmet.

Du kan välja att lägga till programmering av ditt smarta hem om så önskas när du handlar hos oss! Allt för att det ska vara så lätt för dig att komma igång. Besök oss, sitt ner med oss och diskutera kring dina behov och vad du vill kunna kontrollera så ser vi till att ta fram en lösning som passar dig!

 

Olika typer av lösningar för smarta hem

Många frågar sig säkert vad ett smart hem är bra för och dessa frågor gillar vi starkt! Det finns mängder med fördelar kring det smarta hemmet och vi listar ett par olika scenario nedan som kanske passar in på dig och din familj. Smart hem är inte bara för prylnördarna, det är till för alla och då produkterna underlättar vardagen och frigör tid så blir det tid över för det som är roligare!

Småbarnsfamiljen
Säkert hem för alla som bor där med olika typer av sensorer. Ett bra tips är en rörelsesensor i barnens rum som tänder belysningen på natten när det är dags att besöka toaletten. Med en svagt upplyst hall minimeras risken att barnen snubblar på något eller går fel. Givetvis släcks belysningen automatiskt efter en stund när barnen hittat tillbaks till sängen.

Den äldre generationen
Precis som för barnfamiljen är det viktigt med säkerhet för våra äldre. Montera en magnetkontakt på ytterdörren så att belysningen tänds i hallen när dörren öppnas. Snabbt och tryggt kan de komma in i hallen efter besöket i mataffären och slipper släppa allt för att tända lamporna. Installera en säkerhetskamera så att du, vid behov, kan koppla upp dig och se till att allt är okej hos dina gamla föräldrar.

Livsnjutaren
Gör det bekvämt för dig och förenkla vardagen. Se till så att favoritmusiken börjar spela och belysningen tänds när du kommer hem från jobbet. Välj en dag eller alla dagar. Välj vilken tid detta ska ske på och se till att få en bra start på kvällen eller helgen.

För den osäkra
Tillhör du kategorin människor som ofta kommer på dig själv med att fundera på huruvida du stängde av kaffekokaren eller strykjärnet? Då kan det smarta hemmet underlätta för dig. Använd smarta fjärrströmbrytare så kan du alltid stänga av strömmen till ansluta enheter via din smartphone även när du inte är hemma.

Semesterfiraren
Åker du iväg på semester ofta är det alltid skönt om det ser ut som att någon är kvar i hemmet. Programmera in belysningen att tändas automatiskt på olika tider eller med hjälp av rörelsesensorer. Koppla till en siren eller två när du ändå är igång och krydda det hela med en övervakningskamera. Den överambitiösa kopplar även till sina solskydd så att dessa ändrar position under dagen och allt sammantaget så simuleras en närvaro och ökar tryggheten.

För den late
Lägger du hellre tid på andra saker än att tända och släcka belysningen så investerar du i ett paket för smarta hem och ser sedan till att automatisera allt. Programmera in när belysningen ska tändas och släckas, det kan vara på en utsatt tid eller via ett astrour som följer solens ner- och uppgång. Eller använd sensorer som tänder belysningen åt dig när du passerar denna. Lägg in när rullgardinen ska gå upp på morgonen eller när det är dags för tv-kväll i soffan.

 

Programmeringshjälp för smarta hem i Malmö med omnejd

När du använder vårt smarta hem så kommer du märka hur enkelt det är att komma igång. För att det ska bli ännu lättare för dig med ditt smarta hem erbjuder vi programmeringshjälp. Ibland vill man bara att allt ska vara startklart.

Priset beror på vart i södra Skåne du bor. Kom in i butiken eller ring till oss så berättar vi mer om programmeringshjälp.

 

Enkelt att komma igång

Ett smart hem ska vara enkelt att komma igång med. De produkter vi säljer installeras på egen hand utan att du behöver ha en ingenjörsexamen eller andra tekniska färdigheter. Vi visar gärna i butiken hur allt kopplas in och hur du kommer igång på egen hand. Stöter du på patrull eller har funderingar är det bara att kontakta oss, vi supportar dig gärna i butiken, via e-post eller telefon.

 

Trådlöst smart hem

Ska du flytta eller bygger nytt hus och vill köpa smarta hem-produkter? Inga problem, våra produkter för smarta hem är trådlösa och de flesta produkterna kan installeras och monteras relativt enkelt på egen hand. De produkter som drivs med batteri har ofta lång batteritid vilket innebär att du inte behöver tänka på detta. När batterierna börjar sina får du ett meddelande om detta i din smartphone.

Ska du flytta in först om några månader? Det är i inga problem, du kan köpa produkterna nu och lära känna ditt smarta hem. Ta sedan med produkterna när du flyttar till ditt nya hem.